Rüyada avucunda kına görmek

Rüyada avucunda kına görmek yeni çalışmalara girişileceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada avucunda kına gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada avuçta kına görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada avucuna kına yakmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kına görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada avucunda kına görmek ödeme güçlü çekeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada avuç içine kına yakmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına alamet eder.

Rüyada avuca kına yakmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada avuç avuç fındık yemek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalettir.

Rüyada avucuna altın koymak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kafa dağıtacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments