Rüyada avuç avuç fındık yemek

Rüyada avuç avuç fındık yemek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Rüyada avuç avuç fındık yemek gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada avuç avuç fındık yemek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada bir avuç fındık görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada avuç avuç bal yemek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada avuç avuç tuz yemek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze fındık yemek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada fındıklı baklava yemek itibarın sarsılacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Rüyada fındık badem yemek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevdiği birine hediye alacağına işaret eder.

Rüyada kavrulmuş fındık yemek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments