Rüyada avuçta kına görmek

Rüyada avuçta kına görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalettir.

Rüyada avuçta kına gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada avucuna kına yakmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulur.

Rüyada avuca kına yakmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuçta kına görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde kına görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada avucunda kına görmek ailesini hem gururlandıracağına, kazancının günbegün artacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içine kına yakmak gidilecek yönün belirleneceğine, iyi halini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuçları kanamak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, müşterilerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada birinin avuç içini öpmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments