Rüyada avucunda kalp görmek

Rüyada avucunda kalp görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, derin bir nefes alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada avucunda kalp gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada avucunda kalp görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet eder.

Rüyada avucuna sıçmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde böcek görmek bereketinin artacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol avuç içi görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde kum görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek hayatının güzelleşeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada avucunda göz görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunu yalamak ikisinin de çok rahat edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments