Rüyada oruçlu iken lokum yemek

Rüyada oruçlu iken lokum yemek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kısmetinin artacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, o kapıyı kapatacağına, tüm kalbi ile allah’a döneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek maddi sıkıntıların biteceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken karpuz yemek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments