Rüyada oruçlu iken erik yemek

Rüyada oruçlu iken erik yemek kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken erik yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Rüyada oruçlu iken erik yemek yeni bir ortama girileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken dut yemek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek çok zor günler geçirileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek maneviyata daha çok önem verileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada oruç iken üzüm yemek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments