Rüyada oruçlu iken şeftali yemek

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken armut yemek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek haberler alacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç iken üzüm yemek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments