Rüyada avuçları kanamak

Rüyada avuçları kanamak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada avuçları kanamak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada avuçları kanamak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi kanamak çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işarettir.

Rüyada parmak kanamak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağı kanamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet eder.

Rüyada alnı kanamak kazancının bol olacağına, rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnu kanamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Rüyada kulağı kanamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada burnun kanamak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments