Rüyada orta parmakta yüzük görmek

Rüyada orta parmakta yüzük görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Rüyada orta parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada orta parmakta alyans görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada orta parmağın koptuğunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments