Rüyada avuç içinin yandığını görmek

Rüyada avuç içinin yandığını görmek canını sıkılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, huzurun bozulacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada avuç içinin yandığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada avucunun yandığını görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuçlarını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde diş görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç yalamak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada bir avuç altın görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada avuç içini yalamak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada avucunda yüzük görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments