Rüyada avuç içinde diş görmek

Rüyada avuç içinde diş görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde diş gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Rüyada avuç içinde diş görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Rüyada bir avuç diş görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişleri avucuna dökülmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerin avucuna döküldüğünü görmek zahmete düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada dişlerini avucunda görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu diş görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments