Rüyada avuçlarını görmek

Rüyada avuçlarını görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada avuçlarını gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Rüyada avuç içinde su görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu altın görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada bir avuç toprak görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada avuçla altın görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada avuç içi yarası görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu para görmek sevinçli bir hayat süreceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments