Rüyada avucunun yandığını görmek

Rüyada avucunun yandığını görmek prestij sahibi olunacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, giderlerin artış göstereceğine işarettir.

Rüyada avucunun yandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Rüyada avucunun yandığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içi kan görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eşyaların yenileneceğine inanılır.

Rüyada bir avuç ceviz görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda bozuk para görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine alamet eder.

Rüyada avuçla altın görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda kar görmek kazancın yarı yarıya artacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments