Rüyada martı yumurtası görmek

Rüyada martı yumurtası görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kötü karakterli bir kadına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Rüyada martı yumurtası gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada martı yumurtası görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada martı beslemek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde martı görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada martı pisliği görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalettir.

Rüyada ölmüş martı görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada martılara ekmek atmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada martı öldürmek nasibin bollaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments