Rüyada ördek tutmak

Rüyada ördek tutmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yetkili bir göreve atanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalettir.

Rüyada ördek tutmak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada ördek tutmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği tutmak kısmetlerinin çoğalacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaz yada ördek görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde siyah ördek görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik ördek görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek kesmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yönetici olacağına inanılır.

Rüyada renkli ördekler görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments