Rüyada ördeklere yem vermek

Rüyada ördeklere yem vermek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördeklere yem vermek gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Rüyada ördeklere yem vermek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada yemlik otu toplamak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemlik otu görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yemi görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada keçiye yem vermek toplumda yükseleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada yemek yememek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kumruya yem vermek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments