Rüyada operasyon görmek

Rüyada operasyon görmek aşkının da kalıcı olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, düzeninin sarsılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada operasyon gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada polis operasyonu görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada operasyon yapmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada operasyona gitmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada operasyon görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada operasyon geçirmek büyük düşüneceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada operasyona çıkmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada askeri operasyona katılmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments