Rüyada omuzda taşınmak

Rüyada omuzda taşınmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, gerekirse özür dileneceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada omuzda taşınmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada omuz üstünde taşınmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada omuzlarda taşınmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada omuzda taşındığını görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzda taşınmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına inanılır.

Rüyada omuzdan kurşun yemek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalettir.

Rüyada omuzunda yük taşımak birlikte bazı işler yapılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omuzlarına çıkmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Rüyada omuzlara çıkmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments