Rüyada avucunun kanadığını görmek

Rüyada avucunun kanadığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucunun kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Rüyada avucunun kanadığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinin kanadığını görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde toprak görmek yüksek bir makamı olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada avucunda balık görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işarettir.

Rüyada avuç içinden öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının avuç avuç döküldüğünü görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments