Rüyada omuzlarda taşınmak

Rüyada omuzlarda taşınmak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzlarda taşınmak gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Rüyada omuz üstünde taşınmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda taşındığını görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada omuzlarda taşınmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada omuzda taşınmak kırılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada bir omuza yaslanmak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada omuzdan ısırılmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine tabir olunur.

Rüyada omuzda olmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada kıllı omuz görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments