Rüyada omuz öpmek

Rüyada omuz öpmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuz öpmek gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Rüyada omuz öpmek tabiri caizse can bulacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada omuzdan öpmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada omuzda karga görmek karşılığını bulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada omuzda olmak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, evlatlarından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş omuz görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kendisine ev alacağına işaret eder.

Rüyada omuzlarda kıl görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, keyfinin kaçacağına inanılır.

Rüyada omuzlarda taşınmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments