Rüyada omuzlara çıkmak

Rüyada omuzlara çıkmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bol nimete kavuşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada omuzlara çıkmak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada birinin omuzlarına çıkmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada omuzlara çıkmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzu çıkmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada omuza çıkmak dönmeyen şansın artık döneceğine, kendisine ev alacağına alamet eder.

Rüyada omuzunda yara görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada başı omuza yaslamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kıllı omuz görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuz omuza olmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments