Rüyada ömrün kesilmesini görmek

Rüyada ömrün kesilmesini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ömrün kesilmesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada tavuk kesilmesini görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada neşterle kesilmek çok başarılı işlere girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada etin kesildiğini görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun kesildiğini görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç kesilmesi görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments