Rüyada ölüyü uyandırmak

Rüyada ölüyü uyandırmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, daha zengin hale geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü uyandırmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölü uyandırmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü uyandırmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölüp uyanmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölürken uyanmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada titreyerek uyanmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölmeden uyanmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments