Rüyada tokat yiyerek uyanmak

Rüyada tokat yiyerek uyanmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, can bulacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini tokat atmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise tokat atmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babadan tokat yemek acılarını ve kederlerini içine atacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşten tokat yemek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret eder.

Rüyada başkasının tokat yediğini görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments