Rüyada güler yüzlü görmek

Rüyada güler yüzlü görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet eder.

Rüyada güler yüzlü gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada güler yüzlü görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kişinin her türlü zenginliğine delalet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü birini görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayatına bakacağına işarettir.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulur.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments