Rüyada gülen yüz görmek

Rüyada gülen yüz görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hastaysa şifa bulacağına inanılır.

Rüyada gülen yüz gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada güler yüzlü erkek görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gülen yüz görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulur.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, başarısının artacağına işarettir.

Rüyada güler yüzlü olmak temize çıkacağına, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada güler yüz görmek anlaşmalardan cayılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada güler yüzlü görmek çevresinin genişleyeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments