Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak

Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada yurtdışında alışveriş yapmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada düğün alışverişi yapmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabede alışveriş yapmak onu alkışlayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada giyim alışverişi yapmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok alışveriş yapmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments