Rüyada market alışverişi yapmak

Rüyada market alışverişi yapmak malından ve parasından ziyan edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada market alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada markette alışveriş yapmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada market alışverişi yapmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada markete alışverişe gitmek hak ve din yolunu bırakacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet eder.

Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada market alışverişi yaptığını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada marketten alış veriş yapmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marketten deterjan almak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments