Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek kazancının yerine gelmesine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüye yemek yedirmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek rütbesinin artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments