Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada ölü birine yemek yedirmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin yemek yediğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birisine yemek yedirmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ölüye yemek yedirdiğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek yedirmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet eder.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hayata küseceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments