Rüyada ölüye seslenmek

Rüyada ölüye seslenmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada ölüye seslenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada ölü birine seslenmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak yıpranacağına, strese gireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye seslenmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuya seslenmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seslendiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada anneye seslenmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada pencereden seslenmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye seslenmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments