Rüyada pencereden seslenmek

Rüyada pencereden seslenmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, toplumda yükseleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden seslenmek gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada pencereden seslenmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaya seslenmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğa seslenmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada seslendiğini görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin seslendiğini görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada eşine seslenmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan seslenmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments