Rüyada komşuya seslenmek

Rüyada komşuya seslenmek huzurlu ve sakin bir yaşama, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuya seslenmek gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada komşuya seslenmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine ismiyle seslenmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına seslenmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada isimle seslenmek gönlünün rahata ereceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye seslenmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada baba diye seslenmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada topluluğa seslenmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada annesine seslenmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments