Rüyada birinin seslendiğini görmek

Rüyada birinin seslendiğini görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, başarılarının sürekli olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada birinin seslendiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Rüyada birinin seslendiğini görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada ölen birine seslenmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ödeme güçlü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada anneye seslenmek mubah olmayan yollara sapacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına seslenmek başarısızlıklara düşeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada annesine seslenmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babama seslenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments