Rüyada ağaç üstünde kar görmek

Rüyada ağaç üstünde kar görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yağmur yağmamasına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç üstünde kar gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada ağaç üstünde kar görmek rahat erileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacın üstünde kar görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada dağın üstünde kar görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde kar görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına delalet eder.

Rüyada karlar üstünde yürümek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, rütbe alacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde kar görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments