Rüyada birinden ilaç almak

Rüyada birinden ilaç almak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinden ilaç almak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada ilaç aldırmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak servet sahibi olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaçlama görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç çalmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kutu ilaç görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mide ilacı içmek umutların yıkılacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada kalp ilacı görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hile ile mal elde etmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments