Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün ayakkabısını giymek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Rüyada ölü birine ayakkabı giydirmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalettir.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı giymek spora başlayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments