Rüyada ölü ayakkabısı giymek

Rüyada ölü ayakkabısı giymek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada ölü birine ayakkabı giydirmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işarettir.

Rüyada bir ölünün ayakkabısını giymek yeni bir işe gireceğine, ekmeğinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek sevdiği insana kavuşacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı giymek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments