Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek adeta havalara uçacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, ailesini utandırmayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada ölüp mezara girdiğini gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, günbegün kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara girdiğini görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin girdiğini görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada mezardaki ölüyü görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin mezarını açık görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını kazmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments