Rüyada birinin mezara girdiğini görmek

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezara girdiğini gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara girdiğini görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek sevdiği insana kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada birinin camiye girdiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada evin içine kedi girdiğini görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments