Rüyada mezara girdiğini görmek

Rüyada mezara girdiğini görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, böyle işlere kalkışacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mezara girdiğini gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezara girdiğini görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işaret eder.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarikata girdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının tesettüre girdiğini görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine cin girdiğini görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments