Rüyada ölünün kolunda altın görmek

Rüyada ölünün kolunda altın görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, araba alınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Rüyada ölünün kolunda altın gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada ölünün kolunda altın görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada koluna altın künye takmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunda altın görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarda altın görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments