Rüyada kollarda altın görmek

Rüyada kollarda altın görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada kollarda altın gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada altın rengi kol saati görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kolunda altın görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına inanılır.

Rüyada kolunda altın bilezikler görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada kolunda altın künye görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments