Rüyada ölüm tarihini görmek

Rüyada ölüm tarihini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Rüyada ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihi görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihini görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işarettir.

Rüyada ölüm tarihini duymak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments