Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulur.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının ölüm tarihini görmek onu dinleyeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm tarihi görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Rüyada birinin ölüm tarihini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada ölüm tarihini duymak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada ölüm tarihini öğrenmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tarihini görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gizem

Rüyamda bozulmuş bir mezarı dözeltiyordum ama yine yıkıliyordu her seferde sonra o taşın östünde tarih bide isim vardı isim de ali mehmet yazıliyordu