Rüyada ölü sarmak

Rüyada ölü sarmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü sarmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Rüyada ölü sarmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü sarmak zor zamanların geride kalacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü halıya sarmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak afiyete ereceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine işaret eder.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada dolma sarmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada lahana dolması sarmak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments