Rüyada dolma sarmak

Rüyada dolma sarmak canını ve malını garanti altına alacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada dolma sarmak gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolma sarmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada lahana dolması sarmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalettir.

Rüyada dolma sardığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaprak sarmak bundan hayır göreceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Rüyada siyah ip sarmak maddi kolaylığa ulaşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada kefene sarmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments