Rüyada ölü kedi ve köpek görmek

Rüyada ölü kedi ve köpek görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi ve köpek gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi ve köpek görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi köpek görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, huzursuzlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ölüsü görmek neşesinin yerine geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kedi köpek sevmek kudretinin yerine geleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yiyen köpek görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments