Rüyada ölü kadın cesedi görmek

Rüyada ölü kadın cesedi görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kadın cesedi gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın cesedi taşımak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına rivayet eder.

Rüyada kadın cesedi görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölü ceseti görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada ölü cesedi görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, ona kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek iyileşme göstereceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments